Welkom!

Scanstrut is de expert in het ontwerpen en fabriceren van montage oplossingen voor scheepselektronica.

Ons uitgebreide assortiment biedt de hoogste kwaliteit in montage oplossingen voor radar, satellietcommunicatie, GPS en navigatielichten voor motorboten, zeilboten, beroepsvaart en militaire vaartuigen.

Door onze nauwe samenwerking met alle grote merken in de scheepselektronica, ontwikkelen wij die producten, die de prestaties van uw apparatuur aan boord maximaliseren. Wij hebben zelfs montageoplossingen voor de allernieuwste modellen. Onze montagesteunen worden door alle grote scheepselektronica merken aanbevolen.

Scanstrut biedt ook maatwerk voor werven. Onze ervaren ontwerpers vertalen de wensen van de klant zo, dat er een maatwerkoplossing komt die het beste bij het betreffende schip past.

De flexibiliteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice zorgen er al jaren voor dat scanstrut de beste keuze is op het gebied van montage oplossingen voor uw scheepselektronica.

Ons hoofdkantoor is in Devon, in het zuidwesten van Engeland. Onze producten zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 30 landen via een uitgebreid distributienetwerk. (klik hier voor meer informatie)

Wij hopen dat u een goed overzicht hebt gekregen van de producten en de service die wij bieden. Kijkt u gerust verder op onze website voor meer details. De rest van de website is nog in het engels maar als u een vraag heeft beantwoorden wij die graag in uw eigen taal. Klik hier om uw vraag te stellen!

Download


Product Quicklinks